wordpress-logo

WordPress – världens populäraste webbpubliceringsverktyg

Med WordPress slipper du kodning och knepiga programspråk, och kan med några enkla musklick uppdatera din hemsida. Du kommer dessutom åt din hemsida var du än befinner dig. Det enda du behöver är en internetuppkoppling och en enhet att surfa på.

internet-enkelt

Lättanvänt

Främsta anledningen till att uppskattningsvis 60% av alla världens hemsidor idag drivs med WordPress är enkelheten. WordPress har från allra första början utvecklats för användare utan tekniska kunskaper som så snabbt som möjligt vill komma igång med webbpublicering.

plugins

Plugins

En av WordPress största styrkor är alla tillägg du kan installera. Är det något du saknar i WordPress så har antagligen någon annan redan tänkt på det och tagit fram en lösning som du kan använda. Många plugins är gratis men det finns också företag som erbjuder kommersiella plugin med en väl fungerande support.

IWP

WordPress ger dig oändliga möjligheter att skapa fritt. För dig som vill hålla det lite enklare har vi valt ut ett antal populära teman och plugins som vi själva använder då vi skapar sidor åt våra kunder. Tanken är främst att underlätta men för att verkligen spara din tid ansvarar vi dessutom för att teman, plugins och din installation av WordPress hålls uppdaterad.

Teman

Det finns en mängd färdiga teman att utgå ifrån när du bygger din hemsida. De flesta är gratis men några kostar en slant men för det får du en garanti att det håller god kvalitet. Du kan också anlita oss så hjälper vi dig att välja rätt tema för din hemsida – eller anpassa ett befintligt – helt utifrån dina önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer.

Logga in på din webbmejl

Bli kontaktad

Fyll i formuläret nedan så återkommer någon av våra trevliga kundansvariga till dig. Ha en bra dag!