SSL – certifikat

Skydda din hemsida och få fler kunder

Med ett SSL-certifikat får du inte bara en säkrare webbplats. Du ökar också förtroendet hos dina kunder. Dessutom älskar Google SSL, vilket gör att din webbplats rankas högre i sökresultatet. SSL är därför en investering i både säkerhet och marknadsföring.

Så beställer du SSL

  • Beställ ditt SSL-certifikat hos oss så tar vi hand om hela installationsprocessen. Enkelt, snabbt och säkert.
  • När vi fått beställningen fixar vi allt direkt. Inga blanketter eller annat krångel är nödvändigt.
  • Pris: 1895 kr/år (exkl.moms)

Beställ här

Därför ska du beställa SSL hos oss

INGET KRÅNGEL

När du beställt ditt SSL-certifikat kan du ta det lugnt. Vi tar hand om hela processen. Du behöver inte fylla i några blanketter. Inom ett par minuter är ditt certifikat utfärdat och därefter tar vi hand om hela installationsprocessen.

VÄRLDSLEDANDE SSL-CERTIFIKAT

Våra SSL-certifikat utfärdas av COMODO CA Limited, en av världens mest kända och betrodda certifikatutfärdare. Dessa SSL-certifikat rekommenderas för alla webbplatser med höga krav på säkerheten, och är betrodda av alla populära webbläsare.

VI GÖR OM HTTP TILL HTTPS

När ditt certifikat är installerat är det viktigt att alla länkar på din webbplats ändras om till https. Men det behöver du inte bry dig om när du beställer SSL hos oss. Vi ser till att länkarna på din hemsida uppdateras till https://, så att allt fungerar som det ska.

VI TAR HAND OM DITT SÖKRESULTAT

Om dina besökare använder Google (och andra sökmotorer) för att hitta din hemsida, är det viktigt att du pekar om ditt indexerade sökresultat från http till https. Låter det krångligt? Inte om du beställer SSL hos oss. Då tar vi hand om hela processen.

VARFÖR ÄR DET SÅ VIKTIGT MED SSL?

SSL och säkerhet

Ökat behov av säkerhet
De senaste åren har antalet nätbrott ökat markant. Säkerheten på nätet har blivit en fråga för allt fler företag att ta på allvar. Inte minst för att kunna garantera sina besökare en trygg upplevelse. SSL är ett effektivt skydd mot tredjepartsattacker, dvs bedrägerier där någon snappar upp och manipulerar kommunikation.

Undvika förlorade kunder
I januari 2017 gick Google ut med en uppdatering som innebar att alla webbplatser som har inmatningsfält för känslig data, såsom lösenord eller kreditkortsnummer, och som inte har ett SSL-certifikat, kommer att betraktas som osäkra. Detta innebär att Google numera varnar sina användare för de sajter som inte har ett certifikat.

Få ökad synlighet på Google
Google har varit tydliga med att de ger extrapoäng i sin rankning till hemsidor som har SSL. Google gick ut med detta redan 2014. I praktiken innebär det att SSL är en direkt investering i företagets marknadsföring. Dels ökar den exponeringen på Google. Men också användarupplevelsen när besökaren väl har klickat sig in på hemsidan.

5 Vanliga frågor om SSL

1. Vad är SSL-Certifikat?
Ett SSL-certifikat används för att kryptera kommunikation mellan en klient och en server. Exempelvis mellan en webbläsare och en webbplats.

2. Vad kostar det?
1895 kr per år (exkl.moms). Då ingår allt från beställning, till installation, uppdatering av länkar på hemsidan och ompekningar av http till https.

3. Hur gör jag för att beställa?
Klicka här och fyll i dina uppgifter.

4. Hur lång tid tar det att installera mitt SSL-certifikat?
Det beror lite på strukturen på din webbplats. Efter att vi bekräftat din beställning tar det bara ett par minuter innan själva ordern är färdig. Därefter installerar vi ditt SSL. Vanligtvis blir allt klart inom 24 timmar.

5. Hur ofta behöver jag förnya mitt certifikat?
Du förnyar ditt certifikat årsvis.

Fler frågor? Hör av dig så berättar vi mer!

Skicka ett meddelande eller ring 031-26 30 00

Beställ SSL direkt här

Logga in på din webbmejl

Bli kontaktad

Fyll i formuläret nedan så återkommer någon av våra trevliga kundansvariga till dig. Ha en bra dag!