Snabb support – hög tillgänglighet – bred kompetens

Välkommen till ett mänskligare webbhotell

Läs vidare om oss…

Internet.se Svenska AB är ett Göteborgsbaserat företag som startade redan 1994 under namnet TBA Media. På den tiden var internet något nytt och främmande för många och vår målsättning var att göra det så enkelt som möjligt för svenska företag att synas på nätet.

Snabb support

För oss på Internet.se har det alltid varit självklart att våra kunder skall få personlig hjälp om något inte funkar. Vi vet också hur frustrerande det är kasta bort tid på att sitta i långa telefonköer. Därför jobbar vi hårt för att helt skippa väntetid när det ringer. I genomsnitt svarar vi på 12 sekunder, testa själv!

Hög tillgänglighet

Att servrarna är tillgängliga är en av de absolut viktigaste kriterierna för ett webbhotell. Vad som ofta glöms bort är att det är av minst lika stor betydelse att avbrott är korta om de sker. Med våra egna servrar har vi full kontroll vilket innebär en genomsnittlig upptid på 99,997%. Enligt tidningen internetworld är vi ett av Sveriges driftsäkraste webbhotell.

 

Bred kompetens

20 års erfarenhet gör att vi har massor med kunskap att dela med oss av. Teknik, hemsidor, att synas på nätet, domänrådgivning och juridik är bara några av alla områden där vi kan hjälpa till. För att det inte skall bli överväldigande får alla våra kunder en kontaktperson som hjälper till med samordningen.

 

Mycket har hänt sedan dess, men med 20 års erfarenhet har vi fortfarande samma affärsidé. Idag är vi tio glada medarbetare som gemensamt jobbar hårt för att leverera en riktigt bra teknisk tjänst med högsta nivå av personlig service.

Logga in på din webbmejl

Bli kontaktad

Fyll i formuläret nedan så återkommer någon av våra trevliga kundansvariga till dig. Ha en bra dag!