doman-2

.SE? .COM? .NU? .FI?

Välj vilken domän du vill – vi fixar resten!

Att registrera nya hemsideadresser och fixa med ägarbyten kan vara bökigt.
Vi på Internet.se hjälper dig med alla frågor som rör hemsideadresser eller domäner.

 

Hittar du inte det domän du söker? Kontakta oss på nummer 031-26 30 00 så hjälper vi dig!

Registrera domän

Vi kan registrera alla fria domäner som finns. En del länder har hårdare domänrestriktioner, men det löser vi genom lokala kontakter. Visste du till exempel att för att ha en norsk domän (t ex dittforetag.no) måste man ha ett företag registrerat i landet eller få hjälp av lokal kontakt.

Bevaka upptagna domäner

Är du intresserad av att köpa en domän som redan är upptagen? Med vår bevakningstjänst får du koll på om domänen blir ledig.

Ägarbyte av domäner

Att göra ett ägarbyte av en domän kan vara krångligt. Men vi gör gärna jobbet åt dig. Vi sköter allting kring ägarbytet och tar hand om alla tekniska ändringar.

Vi förvaltar och förlänger

Vi tar fullt ansvar för förvaltning och förlängning av domäner. När du jobbar med oss slipper du problemet som uppstår när ett domänavtal löper ut utan att man vet om det. Vårt helhetsansvar gör att vi även tar hand om tekniska ändringar och vi tillhandahåller även rådgivning vid juridiska ärenden.

logo_tjej_kaffe

exempel-ikon

Låt oss samla dina domäner

Det är lätt att samla på sig utspridda domäner hos olika ombud. Vi gör det enkelt för dig genom att hjälpa till med att förvalta befintliga domäner. Vi kan också lägga upp strategier för hur din domänportfölj ska se ut.

Sök domän

För att dina kunder ska hitta till din hemsida behöver du en domän eller hemsideadress som det också kallas. Vår domän heter t ex. internet.se. ”Internet” är vårt namn och ”.se” är en så kallad toppdomän. Hos oss kan du registrera ditt namn och välja mellan över 1000 st olika toppdomäner. Vanligast är .se som är Sveriges landsdomän men andra vanliga domäner slutar på .nu, .com eller .org.

Logga in på din webbmejl

Bli kontaktad

Fyll i formuläret nedan så återkommer någon av våra trevliga kundansvariga till dig. Ha en bra dag!