Nu flyttar vi!

Publicerad

Viktigt

Nästa år firar Internet.se 20-års jubileum, något vi såklart är både stolta och glada för.

De senaste åren har vi dessutom fått många nya kunder vilket också gjort att vi växt i personal, men nu är det fullt till bristningsgränsen. Vi behöver bli ännu fler för att även i fortsättningen kunna erbjuda det engagemang och den personliga service som alltid varit våra ledstjärnor. Därför byter vi snart lokaler och vid årsskiftet går flyttlassen till vår nya adress på Radiovägen 2.

Vi har funderat, diskuterat och funderat lite till för att göra flytten så smidig och omärkbar som möjligt. Men vi kommer inte undan ett kortvarigt driftsstopp.

Driftstoppet är planerat mellan fredag och lördag den 21e december, från 21:00 – 09:00. Vi valde denna tidpunkt för att den historiskt sett är en av de lugnaste på året sett till belastningen av våra servrar. Vi hoppas såklart att stoppet ska bli avsevärt kortare, men vill ändå förvarna i god tid för att det kommer att blir vissa störningar i våra e-post- och webbtjänster under dessa timmar. Vi kommer att gå ut med en påminnelse när det börjar närma sig, men vill redan nu ge er en möjlighet att komma med frågor, synpunkter och önskemål.

Allt för att flytten ska påverka er så lite som möjligt.

Internetse

Logga in på din webbmejl

Bli kontaktad

Fyll i formuläret nedan så återkommer någon av våra trevliga kundansvariga till dig. Ha en bra dag!