Vi startar verksamhet i Storbritannien (Internetse Limited)

Publicerad

Aktuellt, UK

Nu kan även företag i Storbritannien ta del av våra populära webbtjänster! I juni 2018 registrerade vi bolaget Internetse Limited.

Målsättningen är att erbjuda företagare i Storbritannien samma effektiva och smarta webblösningar som våra kunder i Sverige redan har tillgång till.

Vi räknar med en försäljningsstart i september 2018. Med redan nu jobbar våra tre nya medarbetare Darren, Shaimaa och Joyti för att skapa de bästa förutsättningarna för vårt nya kundsegment.

Läs mer i pressreleasen från vårt moderbolag

Så här står det i pressreleasen som vårt moderbolag InfraCom Group AB (publ) nyligen publicerade:

“Internet.se, dotterbolag till infraCom Group AB (publ), har i juni 2018 registrerat ett dotterbolag i Storbritannien som heter Internetse Limited. Internet.se affärsmodell baseras på att hjälpa nystartade företag i Sverige med att etablera sig på webben med domän, hemsida och e-post. Efter omfattande utvärderingar och tester bedömer man att Storbritannien har en mycket stor potential med flera likheter med svenska kundbehov och därför väldigt goda förutsättningar. Dessutom etablerar sig ca 10 gånger fler nystartade företag årligen, jämfört med Sverige.”

Läs hela pressreleasen här: Internet.se startar verksamhet i Storbritannien

Du kan även titta in på vår UK-hemsida här: www.internetse.co.uk

Jakob Hwang

Logga in på din webbmejl

Bli kontaktad

Fyll i formuläret nedan så återkommer någon av våra trevliga kundansvariga till dig. Ha en bra dag!