Instruktionsvideos

Så kommer du igång och skapar din egen hemsida!

Här hittar du flera instruktionsvideos som hjälper dig komma igång med innehållet på din hemsida. Du behöver självklart inte titta på alla videos på en och samma gång. Ta det steg för steg. Du kan alltid återvända hit och titta ytterligare en gång.

Du är även välkommen att kontakta oss om du har frågor om din hemsida. Mejla oss på support@internet.se eller ring 031 – 26 30 00.

Video 1 – Så loggar du in

Det första du ska göra när du är redo att skapa din hemsida är givetvis att logga in i kontrollpanelen. Här visar vi hur du loggar in med ditt användarnamn och lösenord.

Video 2 – Introduktion till kontrollpanelen

En introduktion till och överblick hemsidans kontrollpanelen. Här går vi igenom de viktigaste funktionerna och ger dig tips om hur du kommer igång.

 Video 3 – Så skapar du en ny sida

Att skapa nya sidor på din hemsida är enkelt. I den här videon visar vi steg för steg hur du går tillväga.

Video 4 – Så ändrar du i texten

Video 5 – Så ändrar du Titeln på din hemsida

Video 6 – Så hanterar du menyn

I den här videon visar vi hur du använder funktionen för menyhantering. Med denna funktion kan du styra ordningen för sidorna i menyn, samt skapa undersidor och menylänkar.

Video 7 – Så skapar du länkar på din hemsida (externa och interna länkar)

Video som visar hur du skapar länkar i brödtexten på din hemsida. Genom att använda det inbyggda länkverktyget är det enkelt att länka till såväl externa, såsom interna sidor. Här visar vi hur.

Video 8 – Så laddar du upp och hanterar bilder

Logga in på din webbmejl

Bli kontaktad

Fyll i formuläret nedan så återkommer någon av våra trevliga kundansvariga till dig. Ha en bra dag!