5 anledningar varför du skall ha din WordPress-hemsida hos Internet.se

Publicerad

Aktuellt, Hemsida, Wordpress

På några år har WordPress växt från ett rent bloggverktyg till att vara totalt dominerande för konstruktionen av hemsidor. Men varför skall du ha din WordPress-hemsida hos oss på Internet.se?

Här får du 5 väldigt goda anledningar till varför du skall ha din WordPress-hemsida hos Internet.se

1. Inga begränsningar

Du kan göra i princip vad som helst i WordPress. Du är inte låst, varken till verktyget eller vad du kan göra. Möjligheterna är oändliga.

2. Det är enkelt

WordPress är Open source, vilket betyder att vem som helst kan utveckla teman och så kallad plugin, eller tillägg på Svenska.

Vill du ha en speciell funktionalitet på din hemsida så finns det nästan alltid någon som gjort det innan. Ofta kan du ladda ner kostnadsfritt men i vissa fall kostar det en mindre summa. Att betala för ett tema eller tillägg ger dock en viss garanti för kvalitet och att framtida uppdateringar finns tillgängliga.

3. Vi gör dig körklar direkt

Eftersom WordPress är så dominerande är det många webbhotell som försökt göra det enkelt att installera. Vi går steget längre, hos oss är det klart att köra! Du slipper och lägga tid och behöver inte ha någon förkunskap alls.

4. Vi ansvarar för uppdateringar

Som för all teknik kommer det hela tiden förbättringar. Att hålla sidan uppdaterad kan vara en utmaning i sig.

Därför har vi valt ut ett antal populära teman och tillägg som vi själva använder då vi skapar sidor åt våra kunder. Det gör att du slipper leta runt efter tillförlitligt innehåll.

Dessutom ansvarar vi för att WordPress, teman och tillägg hålls uppdaterade och säkra. (OBS! Detta gäller när du väljer att jobba i vår egen WP-miljö, IWP).

5. Personlig kontakt & snabb service

Om tekniken inte är något för dig, eller om du bara behöver lite hjälp på traven, då finns vi där för dig. Hos oss har du alltid en personlig kontakt för att få snabbaste och bästa servicen.

Vill du veta mer?
Hör av dig till din kontaktperson eller ring oss på 031-23 30 00.

Jakob Hwang

Logga in på din webbmejl

Bli kontaktad

Fyll i formuläret nedan så återkommer någon av våra trevliga kundansvariga till dig. Ha en bra dag!