Hur väljer du rätt webbtjänster till ditt företag?

Publicerad

Aktuellt, Webbhotell

I djungeln av gigabyte, överföringsmängd och tekniska termer är det inte alltid lätt att identifiera rätt webbtjänst för ditt företag.

Många väljer mellan två tjänster som på pappret ser likadana ut, chansar och hoppas att det är rätt val. Vi har frågat våra kunder vad de tycker är viktigast när de jämför tekniken och deras svar kan enkelt sammanfattas.

“Allt ska bara funka”

Fungerar tjänsten slipper du lägga tid och dyra pengar på hjälp med felsökning. Vi har därför vänt upp och ner på allt. Välj bara hur många användare ni är, allt ni behöver ingår.

Idag lanserar vi våra nya schyssta avtal där hårda värden inte skall märkas av eller innebära ett hinder.

Hemsidan skall vara tillgänglig 24/7, e-posten skall komma fram felfritt och om du vill koppla ihop alla dina enheter sätter inte utrymmet stopp för det.

Istället fokuserar vi på personlig service i världsklass och genom att se allt annat som en bakomliggande självklarhet, så kan vi hjälpa dig med rådgivning och support i ärenden som webbhotell annars inte har tid med.

Vill du uppleva innebörden av att slippa begränsningar och dessutom ha tillgång till all personlig service som du behöver, utan extra kostnad?

Kontakta oss nu för att prova en månad gratis så får du se själv!

Jakob Hwang

Logga in på din webbmejl

Bli kontaktad

Fyll i formuläret nedan så återkommer någon av våra trevliga kundansvariga till dig. Ha en bra dag!