Hej, vad roligt att du vill ge oss en minut!

På Internet.se hjälper vi årligen tusentals nystartade företag att etablera sig på nätet. Vi sänker trösklarna och skapar därmed de bästa förutsättningarna för svenska entreprenörer att lyckas med sin verksamhet. Våra tjänster är i sig unika men också helt beroende av att våra medarbetare har en enastående känsla för kundbemötande.

Som kodare är kundrelationen inget du kommer sitta med alls, men vi behöver däremot vidareutveckla våra system för att bli effektivare och skapa en ännu bättre upplevelse.

Här kommer du in i bilden!

De flesta av våra system har vi skapat själva, därför söker vi en duktig kodare för att komma framåt med förbättringar och skapa ny funktionalitet. PHP- och Javakunskaper är ett måste men vi är ett glatt gäng, så det skadar inte om du är intresserad och positiv som person.

Som en del av Infracom Group växlar vi under hösten upp ordentligt. För att nå nya och högre mål vill du verkligen påverka och vara med att skapa något unikt. Hör gärna av dig direkt så berättar vi mer om både oss och vad som krävs av den vi söker.

Ring eller maila Jakob Hwang, 031-7232213 eller jh@internet.se
Tjänsten skall tillsättas snarast. 

Logga in på din webbmejl

Bli kontaktad

Fyll i formuläret nedan så återkommer någon av våra trevliga kundansvariga till dig. Ha en bra dag!